Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: „Cu regret am constatat că debutul campaniei electorale în Timișoara a stat sub semnul demagogiei”

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a transmis că debutul campaniei electorale în Timișoara a stat sub semnul demagogiei.

„Cu regret am constatat că debutul campaniei electorale în Timișoara a stat sub semnul demagogiei. Primarul Nicolae Robu, flancat de câțiva pedeliști și foarte puțini liberali, i-a scos în ploaie pe tinerii din organizația politică pe care o conduce pentru a-i „asorta” la borcanele de murături și la cârnații așezați pe rafturile amplasate în Piața Operei.

Înțelegem exercițiile de imagine electorală și încercarea ACL – structură politică de tip hermafrodit – de a capta interesul bănățenilor și de a-l profila pe domnul Klaus Iohannis drept „neamțul care face lucrurile bine”, însă discrepanța dintre faptele și vorbele prezidențiabilului din Sibiu e la fel de mare ca în cazul primarului Nicolae Robu. Domnul Iohannis a recunoscut măcar, cu multă sinceritate, că e un simplu „politruc”, însă primarul Timișoarei insistă să se profileze ca un mare și vizionar administrator. Sigur, pe lângă celelalte calități de fotbalist, chitarist, poet, producător muzical, etc”, spune Grindeanu.

Ba mai mult, deputatul PSD susține că fotografierea primarului printre borcanele cu gem și murături nu îi va convinge pe timișoreni că este un bun administrator.

„Domnul Robu putea să-și pună în lumină capacitatea de bun gospodar prin verificarea riguroasă a modului în care banii publici se scurg din primărie. Mă refer direct și explicit la pleiada de firme peneliste abonate la contracte cel puțin dubioase cu municipalitatea. De asemenea, mă așteptam ca Nicolae Robu să le explice jurnaliștilor prezenți în centrul orașului de ce nu a organizat mai bine deschiderea șantierelor din Timișoara, izolarea spațiilor în care se lucrează și mai ales de ce primăria nu e în stare să elaboreze la timp documentațiile necesare accelerării lucrărilor în zona istorică. Faptul că s-a fotografiat printre borcane cu gem și murături nu cred că îi va convinge pe timișoreni că domnul Robu e un bun administrator.

Așteptăm cu interes alte și ale momente „artistice” de acest fel, puse în scenă de domnul Nicolae Robu, un veritabil maestru de ceremonii. Cu domnia sa în rolul principal și, dacă se poate, în toate celelalte roluri secundare”, informează Sorin Grindeanu.

4 Commentarii pe Sorin Grindeanu: „Cu regret am constatat că debutul campaniei electorale în Timișoara a stat sub semnul demagogiei”

  1. dl deputat ar fi trebuit sa fie si el in piata sa-si sustina propriul candidat, nu sa critice actiunea unor tineri care au stat noaptea in plopaie pentru a sustine un om in care cred…dar ce sa-i faci, e mai usor sa stai l;a birou si sa dictezi un comunicat

  2. cine s-o gasit sa vorbesca despre discrepanta dintre fapte si vorbe, unde-s banii pentru spitalul de copii??? nu ti-e rusine sa mai deschizi gura?

  3. demagogi sunteti voi, PSD-istilor, nu ati facut NIMIC din ce ati promis pentru Timisoara!!!

  4. deputatul rosu // 3 octombrie 2014 a 12:39 // Răspunde

    dar domnule deputat, voi unde ati fost? ploua prea tare?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*