Ultimele stiri

Sorin Grindeanu, despre retragerea lui Victor Ponta de la şefia PSD: „Era normal să se retragă”

Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, preşedinte al PSD Timiş şi ministru pentru Societatea Informaţională, a declarat că i se pare normal gestul premierului Victor Ponta de a se retrage de la şefia PSD.

„Vis-a-vis de retragere, sunt… nici nu ştiu să descriu decizia, dar se înscrie în ceea ce Victor Ponta a promovat în această perioadă. Adică, dacă ai probleme, chiar dacă ele nu înseamnă nici măcar trimitere în judecată, să te retragi. Bineînţeles că toată lumea beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Era normal să se retragă, la fel cum şi domnul Dragnea s-a retras, chiar dacă acolo lucrurile sunt mai evoluate, e o condamnare cu suspendare, deci într-o formă era normal să ia această decizie”, a declarat Sorin Grindeanu pentru Mediafax.

Totodată, din punctul de vedere al şefului PSD Timiş, urmărirea în justiţie a lui Victor Ponta i se pare de domeniul absurdului. „Tot ce înseamnă urmărirea în justiţie a lui Victor Ponta mi se pare de domeniul absurdului şi nu am cum să nu mă gândesc la unele dorinţe ale unora de a-l schimba din funcţii. Nu mi se pare că cineva care a avut în 2007 o relaţie comercială cu cineva şi, mă refer aici la domnul Şova, să fie acum în această situaţie. Victor Ponta nu era atunci nici măcar preşedinte al PSD, dar mai prim-ministru. Dar important e ceea ce s-a întâmplat cu Victor Ponta preşedinte: s-a înnoit partidul, au fost aduşi oameni tineri la conducere. În tot acest timp, unii critică doar de dragul de a critica”, a spus preşedintele PSD Timiş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*