Ultimele stiri

Sorin Grindeanu despre Victor Ponta: „Din punct de vedere al SRI nu există ofiţeri acoperiţi, descoperiţi în România”

Sorin Grindeanu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, că premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997 şi 2001. Şeful statului a spus că unul dintre candidaţi trebuie să recunoască că este ofiţer acoperit, pentru că altfel, „îi va rânji în faţă fostul şef”.

Referitor la aceste informații, deputatul Sorin Grindeanu a spus într-o conferință de presă că „din punct de vedere al SRI nu există ofiţeri acoperiţi, descoperiţi în România. Victor Ponta a răspuns, la Iaşi, că nu a fost ofiţer acoperit”.

Referitor la această informație, Grindeanu a dorit să mai facă unele remarci.

„Traian Băsescu, prin această declarație, încearcă să deturneze agenda electorală. Sunt convins că în această campanie vor mai urma și alte minciuni ale lui Traian Băsescu. Cred că domnul preşedinte e extrem de tulburat citind anumite sondaje şi văzând modul în care se stă în sondaje. De aici izvorul acesta de răutate şi rea-voinţă. Cred că declaraţiile lui Traian Băsescu chiar dacă nu sunt reale afectează România. Noi ne aflăm într-un sistem şi ne înscriem într-un parteneriat, suntem membri NATO. Oricum dai această declaraţie, afectează interesele României”, a punctat Grindeanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*