Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: Domnul Robu îşi asumă meritele pentru proiecte începute de vechea administraţie

Într-o postare publicată pe Facebook în această dimineață, primarul Nicolae Robu preciza că dacă premierul Victor Ponta va fi prezent la inaugurarea bibliotecii Universității Politehnica să nu își asume merite necuvenite.

„Mi se pare ciudat că cineva care îşi arogă proiectele finanţate, câştigate şi demarate de fostul primar Gheorghe Ciuhandu să vină şi să spună un lucru legat de biblioteca Politehnicii, pe care nu a început-o dânsul şi pe care în opt ani de mandat dânsul nu a fost în stare să o termine. Judecăm cu două măsuri. Domnul rector al UPT, Viorel Şerban, a ştiut cum să facă deconturi după rectificarea de buget din iulie, care a însemnat bani pentru terminarea bibliotecii. Întrebaţi-l pe domnul rector cum au reuşit să deconteze, să facă proiectul rapid pe care domnul fost rector nu a reuşit să îl termine. Domnul Robu îşi asumă meritele pentru proiecte începute de vechea administraţie”, a spus Sorin Grindeanu în conferința de presă pe care a susținut-o astăzi la sediul PSD.

„Acum câţiva ani domnul Nicolae Robu spunea că domnul Ciuhandu nu ar trebui să stea cu mâna întinsă. În ultimele două luni câte proiecte europene a câştigat domnul Robu şi la câte ministere a fost să susţină proiecte ale Timişoarei? În fiecare luni când merg la Bucureşti primari din toată ţara şi preşedinţi de consilii judeţene sunt dimineaţa pe aeroportul Otopeni, între 9.00 şi 10.00. Falcă e acolo indiferent de administraţie”, a mai spus Grindeanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*