Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: „Eu cred că, până la alegerile prezidențiale, nu doar în Timișoara, ci la nivelul întregii țări, vor exista anumite schimbări”

Sorin Grindeanu a fost întrebat astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PSD Timiș, cum se desfășoară relația dintre PSD și PP-DD în Timiș, însă deputatul a spus direct că nu știe cine e Țițirigă.

„Înțeleg că la nivel de județ e OK. În principiu, există un protocol la nivel național între USD și PP-DD. Cred că există perioade de căutări în cadrul PP-DD, cred că nu toți acționează, și nu doar în Timiș, pe ceea ce au semnat liderii naționali. Unii cred că trebuie să voteze într-un anumit fel, dar nu e de mirare văzând structura PP-DD și modul în care au fost aleși reprezentanții. Nu știu situația la nivel de alte localități din Timiș, dar înțeleg că sunt localități în care ar putea să fie majorități. Există acest protocol la nivel național și ne așteptăm să fie respectat. Eu cred că, până la alegerile prezidențiale, nu doar în Timișoara, ci la nivel de România, vor exista anumite schimbări până se așază lucrurile”, a spus Sorin Grindeanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*