Ultimele stiri

Sorin Grindeanu îi dă replica primarului. Nu mai suportă calculele edilului „făcute într-o logică absurdă şi penibilă”

După ce în această dimineață Nicolae Robu a transmis un mesaj pe Facebook prin care încerca să explice cum, de fapt, PSD nu este câștigătorul alegerilor europarlamentare, Sorin Grindeanu a decis să facă și el o declarație pe această temă.

Președintele PSD Timișoara a trimis un comunicat de presă că nu mai suportă calculele „făcute într-o logică absurdă şi penibilă” ale primarului.

„Domnule primar, Timişoara are nevoie de multe, foarte multe lucruri dar în nici un caz nu de interpretări repetate şi obsesive ale votului dat duminică. Dacă faceţi calculele pentru a vă linişti eul personal, deranjat de rezultatele înregistrate, este în regulă. Vă înţeleg şi efortul disperat prin care forţaţi o explicaţie în care să minimizaţi scorul net superior obţinut de PSD în faţa PNL, atât la alegerile parlamentare, cât şi pe Colegiul 3 Timişoara. Din păcate, toate aceste calcule nu aduc niciun plus pentru timişoreni. Domnule primar, vă recomand să vă ocupaţi de oraş şi să lăsaţi calculele pe seama analiştilor politici. Timişoara are nevoie de realizări, de calm, de linişte. Timişoara are nevoie de proiecte duse la bun sfârşit. Timişoara are nevoie ca atenţia primarului să fie focusată exclusiv pe problemele timişorenilor! Şantierele oraşului sunt deschise, creează disconfort, nemulţumire, aglomeraţie, mizerie. Ştiu că din Vietnam sau Singapore nu se văd aceste lucruri: zecile de minute pierdute în trafic la orele de vârf, praful, aglomeraţia din mijloacele de transport public, însă sunt realităţile cu care se confruntă timişorenii în fiecare zi, de luni de zile”,  a afirmat Sorin Grindeanu.

Desigur, acesta nu s-a putut abţine să nu facă şi câteva comentarii despre faptul că edilul se află în momentul de faţă în Singapore: „Este frustrant pentru cetăţeni să suporte calvarul deplasărilor cotidiene în timp ce edilul lor este în vizită de documentare la zece mii de kilometri distanţă. Înţeleg că Pasajul Michelangelo are asfaltul finalizat şi este funcţional peste pod, dar redeschiderea este blocată pentru că nu sunteţi prezent să tăiaţi panglica. Este posibil să fie doar o exagerare a cârcotaşilor de serviciu sau o corelare rău-voită a unor informaţii. Oricum, Timişoara trebuie să meargă înainte, să funcţioneze dincolo de orgolii. Noi, indiferent de partidul din care facem parte, trebuie să fim înainte de toate timişoreni şi mai apoi lideri politici. Eu susţin acest lucru şi sper să fiţi de acord cu mine. Interesul Timişoarei trebuie să primeze!”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*