Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: „îl apreciem deosebit pe domnul Pirtea”. Ce spune despre posibilitatea ca rectorul Universităţii de Vest să fie candidatul PSD la Colegiul 3

Preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, a discutat astăzi despre intenţiile partidului pe care îl reprezintă, în cazul alegerilor de pe Colegiul 3.

Dacă în ultimele zile, s-a speculat mult în legătură cu cine vor fi candidaţii PSD la funcţia de deputat al Colegiului 3 şi s-a vehiculat că rectorul Universităţii de Vest va candida cu susţinere PSD, Sorin Grindeanu a hotărât să ofere câteva explicaţii.

De o săptămână, PSD a început să demareze sondaje în Colegiul 3 pentru a afla cine este pe placul cetăţenilor. Astfel, în sondaje, au apărut numele membrilor social-democraţi: Florin Bârsăşteanu, Alfred Simonis, Adrian Negoiţă şi Sorin Ionescu. Pe lângă aceştia, se adaugă şi numele lui Marinel Pirtea, rectorul Universităţii de Vest.

Conform declaraţiilor lui Sorin Grindeanu, Marinel Pirtea, este o persoană pe care PSD o apreciază şi o susţine, dar acest lucru nu înseamnă neapărat, că el va fi candidatul pe Colegiul 3.

„Eu cu  domnul Titu Bojin îl apreciem deosebit pe domnul Pirtea, care a câştigat alegerile pentru rector cu 82%, alegeri  în universitate. E un om din generaţia nouă, pe care îl apreciem, dar nu înseamnă că va fi candidat pe Colegiul 3. Facem sondaje reale, poate că ni se pare nouă că e cel mai frumos şi cel mai deştept, dar cetăţenii să nu aibă încrederea în acea persoană”, a afirmat preşedintele PSD Timiş.

Liderul PSD la nivel local are mare încredere şi în notorietatea lui Florin Bârsăşteanu.

Chiar dacă nu şi-au anunţat încă, oficial, candidatul pentru Colegiul 3, liderii PSD la nivel local şi judeţean sunt convinşi că PSD va câştiga aceste alegeri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*