Ultimele stiri

Sorin Grindeanu îl atacă pe Nicolae Robu. Ce spune despre primarul aflat la „relaxare” în Asia

Sorin Grindeanu

Una dintre declaraţiile politice făcute de Nicolae Robu pare să-l fi deranjat foarte tare pe preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu. Aflat în Asia, într-o vizită oficială, primarul a transmis, printr-un comunicat de presă, că este dispus să ia atribuţiile ambilor viceprimari în cazul în care noua majoritate din Consiliul Local va fi conturată în jurul PSD. Afirmaţia acestuia este acum comentată de Sorin Grindeanu, care a declarat:

„Într-un acces de disperare, Nicolae Robu a transmis din Asia, unde se afla de 10 zile la relaxare, că va retrage atribuţiile viceprimarilor neagreaţi de dânsul, fără să realizeze, de fapt, că o astfel de acţiune poate fi catalogată uşor drept şantaj. Aceste ieşiri ale primarului Timişoarei nu ne impresionează şi tocmai de aceea, am gândit o soluţie pentru deblocarea oraşului printr-o alianţă politică alături de PNŢCD şi PPDD. Domnul Robu nu a făcut decât să blocheze oraşul, să-şi angajeze clienţi politici în primărie şi să favorizeze firmele de casă al PNL. O spun răspicat şi cu multă responsabilitate că PSD doreşte încetarea scandalului politic generat de Nicolae Robu şi apropiaţii lui, principala noastră prioritate rămânând buna administrare a oraşului. Este momentul ca politica să ia o pauză şi să ne apucăm cu toţii de treabă”.

De asemenea, acesta spune că PNL şi-a încălcat promisiunile făcute timişorenilor: „Nu putem asista pasiv la încălcarea grosolană de către PNL a tuturor angajamentelor pe care, ca şi USL, le-am luat în faţa timişorenilor în campania electorală din 2012. Urmând linia autodistructivă a domnului Antonescu, primarul, încă în exerciţiu, Nicolae Robu, vrea să dea administraţia locală pe mâna PDL, adică exact partidul împotriva căruia timişorenii au votat masiv şi în 2012, dar şi acum, în 2014. Şi, dacă tot a venit vorba despre PDL, mai trebuie spus că domnul Nicolae Robu face alianţă cu democrat-liberalii din Timiş, ai căror conducători fac trasee la DNA, instituţie cu care ne ameninţa pe noi, în urmă cu câteva zile”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*