Ultimele stiri

Sorin Grindeanu îl atacă pe Nicolae Robu:„parcă-i Calistrat Hogaş”. Primarul ar trebui să urmeze modelul lui Titu Bojin

Preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, nu a avut cuvinte de laudă la adresa PNL şi a primarului Nicolae Robu.

Acesta a declarat că primarul Timişoarei duce aceeaşi „politică de lamentare” pe care o ducea şi fostul edil al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu. Liderul PSD Timişoara s-a arătat nemulţumit de faptul că Nicolae Robu se plânge că nu primeşte destui bani de la Guvernul României pentru a începe mai multe proiecte.

„ Există, în ultimele săptămâni, de când PNL a luat decizia să iasă de la guvernare, să iasă din ceea ce a însemnat USL, pentru că asta au făcut, au mers şi merg pe mâna unui singur om, Crin Antonescu, o lamentare, cum că nu se întâmplă anumite lucruri, mamă, câte facem noi, dar nu suntem ajutaţi. Până acum o lună, Ministrul Transporturilor era PNL, Ministrul Sănătăţii era PNL, faptul că domnul primar Robu a preluat echipa de vârf, nu mă refer la simplii funcţionari publici din primărie, ci la echipa primarului Ciuhandu. Văd că a preluat şi discursul fostului primar, cu care domnul Ciuhandu ne-a obişnuit de 16 ani, de lamentare. Am văzut că spune de pasaje de CFR, când de fapt, toate avizele erau. Eu cred că timp de 16 ani, plus 2, ai domnului Robu, ne-au ajuns ca şi politică de lamentare, tot timpul sunt de vină alţii”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Acesta consideră că primarul ar trebui să urmeze modelul lui Titu Bojin, şeful PSD Timiş şi preşedintele CJT, care, spune Sorin Grindeanu, este mult mai activ şi mai implicat în a obţine bani de la guvern decât este Nicolae Robu.

„Domnul Bojin, să ştiţi că a înţeles foarte repede ceea ce trebuie să facă. Adică, în fiecare săptămână, două – trei ministere, la Bucureşti, la încercat de adus bani pentru proiectele din Timiş, spre deosebire de domnul Robu, care văd că merge prin Spania şi Portugalia, scrie jurnale de călătorie, parcă-i Calistrat Hogaş. Ar trebui să se uite la ceea ce face domnul Bojin mai bine, decât să ne lamentăm”, a afirmat preşedintele PSD Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*