Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: Nimeni nu e mai cu moț, indiferent de nume

PSD începe procesul de reorganizare în teritoriu. Conform șefului filialei Timiș, Sorin Grindeanu, în data de 20 aprilie se va da startul procesului de alegeri în organizația județeană. Atenți trebuie să fie, însă, membrii cu dosare penale ce vor să candideze pe anumite funcții, căci ei vor fi, din start, excluși din calcule.

“În 20 aprilie începem procesul de alegeri în organizația județeană, de jos în sus. Suntem organizați în mare parte după secțiile de votare. Vom culmina cu conferința județeană pe care dorim să o avem la sfârșitul lunii mai. Probabil 29 mai, dar nu e bătută în cuie această dată, unde se va alege preşedintele organizaţiei şi Consiliului Judeţean al formaţiunii, urmând ca şi Consiliul să aleagă preşedintele executiv, vicepreşedinţii şi secretarul la nivel de judeţ. (…) Alegerile vor fi făcute după noul statut. Toate amendamentele ce țin de statut sunt valabile și se va ține cont la alegerile pe care le demarăm începând cu 20 aprilie”.

Un lucru e sigur. Grindeanu va candida pentru șefia filialei. Social-democratul speră la competiție și dă asigurări că nimeni nu va fi favorizat în lupta pentru funcțiile din PSD Timiș.

Ceea ce trebuie să se asigure cadrul de desfășurare a conferinței, un cadru care să ofere șanse egale pentru toți cei ce se înscriu în competiție. Nimeni nu e mai cu moț, indiferent de nume, și asta mă include și pe mine”, a conchis social-democratul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*