Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: „Nu m-am îndoit niciodată de instabilitatea decizională a domnului Nicolae Robu”

Deputatul Sorin Grindeanu spune pe contul său de Facebook că primarul Timișoarei, Nicolae Robu are păreri și declarații contradictorii. Ba mai mult, acesta susține că după ce Robu a criticat OUG-ul care permite aleșilor locali să treacă de la un partid la altul, primarul Timișoarei s-a răzgândit.

„Nu m-am îndoit niciodată de instabilitatea decizională a domnului Nicolae Robu. Păreri şi declaraţii contradictorii are mereu. Însă, de această dată, a dat dovadă de extrem de multă „moralitate”. După ce a criticat în termeni duri OUG-ul care permite aleşilor locali să plece la alte partide şi a spus că nu va primi niciun „traseist”, domnul Robu s-a răzgândit. În ultimele zile a legitimat (că tot îi place mult sportul) liderii Organizaţiei de Tineret de la PC şi doi consilieri locali de la PPDD. Pe motiv că sunt oameni de dreapta. Dar ce să ne mai mire când întâiul conducător al PNL, ilegal ales spun instanţele de judecată, este un traseist. Klaus Werner Iohannis, supranumit mai nou Generalul, a plecat de la Forumul Democrat al Germanilor din România la PNL nu cu mult timp în urmă. Important este să spunem că suntem morali.

PS: Am lăsat la urmă transferurile de marcă de la PMP, formaţiune de la care Nicolae Robu a luat aproape întreaga structură de conducere”, scrie Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*