Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: „Parcurile şi spaţiile verzi din Timișoara nu sunt întreținute pe o mare suprafaţă pentru că domnii din primărie nu au fost în stare să facă licitaţiile”

În cadrul conferinței de presă de ieri, de la sediul PSD Timiș, Grindeanu a precizat că parcurile și spațiile verzi din Timișoara nu sunt întreținute pe o mare suprafață. Deputatul PSD susține că firmele liberale Rogera şi Tragicomia au furat din banii publici şi de aia nu au fost în stare să organizeze licitaţiile.

„Parcurile și spațiile verzi din Timişoara nu sunt întreţinute pe o mare suprafaţă pentru că domnii din primărie nu au fost în stare să facă licitaţiile. De ce? Pentru că firmele liberale Rogera şi Tragicomia au furat din banii publici şi de aia nu au fost în stare să organizeze licitaţiile. Unde aţi mai văzut în ultimii zece ani să te prindă întreținerea de spaţii verzi fără operatori? Cum poţi să îi impui unei societăţi să facă cu preţurile alea derizorii, de 15 lei o bancă? Preţurile se stabilesc în urma unei licitaţii. E ca şi cu m-aş duce să cer faceţi un pod aici lângă PSD pe Vladimirescu, să nu mai iasă pesediştii să ocolească, şi câştigă firma aia cu preţurile alea”, a spus Grindeanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*