Ultimele stiri

Sorin Grindeanu, şeful PSD Timiş, îi răspunde lui Răducanu: „PSD îşi desemnează singur candidaţii pentru alegerile de anul viitor”

Sorin Grindeanu

Ion Răducanu a declarat, astăzi, că fiul său, Sebastian Răducanu, care este preşedintele PSD Timişoara, nu va candida la alegerile locale de anul viitor la Primăria Timişoara. Asta deşi Sorin Grindeanu a anunţat că acesta se află pe lista potenţialilor candidaţi din partea partidului.

În această seară, după ce a aflat ce a declarat Ion Răducanu, liderul PSD Timiş a postat un mesaj pe Facebook în care face mai multe clarificări.

„PSD Timiş îşi respectă aliaţii şi angajamentele luate. Însă declaraţiile făcute azi de preşedintele UNPR Timiş, domnul Ion Răducanu, trebuie clarificate. Partidul Social Democrat îşi desemnează singur candidaţii pentru alegerile de anul viitor, fără alte ingerinţe. Trecând peste relaţia de familie dintre Sebastian şi Ion Răducanu, Sebastian este preşedintele PSD Timişoara şi răspunde pentru rezultatele organizaţiei pe care o conduce. De asemenea, are o mare responsabilitate legată de numele candidatului pentru Primăria Timişoara. Fie că va fi el candidat sau un alt coleg de-al nostru. Îmi reafirm susţinerea pentru Sebastian Răducanu cu convingerea că deciziile politice pe care le va lua în perioada următoare vor fi cele mai bune pentru PSD Timişoara”, a scris Sorin Grindeanu pe reţeaua de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*