Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: „Sportul de performanță se întreține cu bani mulți, cu efort, cu dăruire și cu muncă”

RCM Timișoara a pierdut semifinala cu Farul Constanța, scor 0-9, după un meci început cu un mare scandal. Șase jucători foarte importanți nu au putut să intre pe teren din cauză că aceștia aveau vizele tăiate din carnetele de joc. Referitor la acest caz, deputatul  PSD de Timiș, Sorin Grindeanu a făcut o interpelare ministrului Tineretului și Sportului, Gabi Szabo.

“Timișoara, orașul premierelor și al recordurilor, a înregistrat săptămâna trecută cel mai trist și mai de coșmar episod sportiv din istoria ultimilor zeci de ani: sâmbăta neagră a rugby-ului românesc! Partida dintre RCM Timișoara și Farul Constanța – semifinala Superligii de Rugby – a devenit o pată de neșters pe obrazul celor care gestionează sportul românesc, reprezentanți ai federației de specialitate și arbitrii, deopotrivă”, a scris Grindeanu.

RCM Timișoara a câștigat trei titluri naționale, din care două consecutive în 2012 și 2013. Deputatul PSD cere un răspuns în scris din partea ministrului Tineretului și Sportului.

“Reprezentați cea mai importantă instituție pe linie sportivă și consider că este necesar să interveniți, să concluzionați și să luați măsuri în acest caz. Sportul de performanță se întreține cu bani mulți, cu efort, cu dăruire și cu muncă. Rezultatele trebuie să decidă cine merită mai mult, nu jocurile de culise și interesele. Dacă ținem cont de ceea ce s-a întâmplat la Timișoara, trăim vremuri în care grila de valori este înclinată după bunul plac al unor decidenți care nu au nici o legătură cu fair-play-ul, valorile și principiile”, spune Grindeanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*