Ultimele stiri

Sorin Grindeanu: „Toate proiectele de acum încolo vor fi votate, celelalte care vin pe ultima sută de metri, nu o să le votăm”

Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu s-a arătat indignat în ședința de ieri a PSD Timiș de faptul că rectificarea de buget de vinerea trecută a ajuns în fața consilierilor cu 5 minute înainte de începerea ședinței de plen.

„În ultimele două sau trei ședințe de Consiliu Local, noi am încercat, indiferent de majoritate, să votăm toate proiectele pe care le-am considerat bune pentru oraș. Sigur că am încercam să amânăm, și am reușit, dezbaterea rectificării de buget de vinerea trecută. Eu cred că nu e corect ca înainte cu 5 minute de plen să vină rectificarea de buget și să se dezbată în plen după ce n-a trecut prin nicio comisie. Nu vorbesc de proiecte simple, nu vorbesc nici de proiecte europene, vorbesc de proiecte care stau 100% în capacitatea aparatului Primăriei municipiului Timișoara de a le produce înainte de plen, de a se discuta în comisii. Nu e normal să se vină cu 5 minute înainte de plen cu un proiect de hotărâre de administrare a spațiilor verzi din municipiul Timișoara. Toate proiectele de acum încolo vor fi votate, celelalte care vin pe ultima sută de metri,  nu o să le votăm. Orice ritm alert, trebuie să respecte pașii legali”, a  spus Sorin Grindeanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*