Ultimele stiri

Sorin Udrea și Adrian Cocoană, săltați de mascați în dosarul de cămătărie în care prejudiciul este de aproape două milioane de euro

33 de percheziţii au avut loc vineri dimineaţă, la Timişoara, într-un dosar de cămătărie în care prejudiciul este de aproximativ două milioane de euro.

Printre persoanele vizate în această anchetă se numără Ioan Florin Andraş, interlopul Sorin Udrea și Adrian Cocoană. Sorin Udrea este judecat într-un alt dosar de crimă organizată după ce a fost săltat de pe terenul de fotbal din Chișoda în vara anului trecut. Toți sunt acuzați de tentativă de omor, constituire de grup infracțional organizat, tâlhărie, contrabandă și instigare la ultraj. Adrian Cocoană a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare după ce a ucis în 2008 un tânăr intrând cu mașina peste el, pe troturar. Însă, după ce a ispășit jumătate din pedeapsă, în octombrie 2013 a fost eliberat.

Rețeaua era sub supraveghere încă din 2011, membrii ei acţionând în partea de vest a ţării, cu preponderenţă în județele Timiş şi Caraş-Severin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*