Ultimele stiri

Sosirea primăverii, sărbătorită și la Aeroportul din Timișoara. Ce surprize le așteaptă pe femei

martisor

Sosirea primăverii va fi sărbătorită şi la Aeroportul Internaţional Timişoara. Potrivit reprezentanților aeroportului, în 1 martie, pasagerele care vor avea ocazia să călătorească cu avionul vor primi simbolul primăverii, mărţişorul, oferite de administraţia Aeroportului Internaţional Timişoara precum şi de instituţiile care îşi desfăşoară activitatea în aeroport, Poliţia Transporturi Aeriene şi Poliţia de Frontieră.

De asemenea, doamnele şi domnişoarele care se vor afla la volanul maşinii şi care vor ieşi din parcare pe tot parcursul zilei de duminică, vor beneficia de un cadou din partea administraţiei Aeroportului: parcarea gratuită.

“Aeroportul Internaţional Timişoara doreşte să promoveze tradiţiile româneşti pentru că acestea nu trebuie pierdute. Mărţişorul este un simbol care trebuie cunoscut şi de străini, suntem convinşi că pasagerele care îl vor primi în 1 martie din partea administraţiei aeroportului, îl vor aprecia şi poate chiar vor povesti despre această tradiţie prietenilor de peste hotare”, a declarat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*