Ultimele stiri

Sote din carne de porc cu paste

sote din carne de porc u paste

Ingrediente:

750 g carne de porc
4 linguri ulei
2 cepe mari
4 ciuperci
3 linguri pastă de roşii
3 căţei de usturoi
50 ml supă de oase
50 ml vin alb
sare
piper

Pentru garnitură:

200 g paste
groase, răsucite
1 ceapă roşie
mărar verde

Cum se prepară:

Se taie carnea cuburi sau fâşii, se sărează, se piperează, după gust, şi se prăjeşte în ulei bine încins pe toate părţile, apoi se scoate deo­parte. În grăsimea rămasă, se călesc ceapa tocată mărunt şi ciupercile feliate. Se adaugă carnea, usturoiul zdrobit, pasta de roşii ­subţiată cu supa de oase, vinul, sare şi piper, după gust, şi se lasă să fiarbă, la foc mic, ­până când scade sosul şi carnea este bine pătrunsă. Separat, se fierb al dente pastele în apă cu sare, se scurg şi se servesc alături de soteul de carne, garnisite cu rondele de ceapă roşie şi cu crenguţe de mărar verde, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*