Ultimele stiri

Spaghete cu carne şi ciuperci

spaghete cu carne si ciuperci

Ingrediente
250 g carne de porc tocată
1 cutie ciuperci
500 g spaghete
1 cutie roşii în bulion
3 căţei usturoi
1 ceapă
ulei
sare
piper
busuioc

Preparare

1.    Pui la fiert spaghetele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei. La 100 de grame de spaghete vei pune cam 1 l de apă.

2.    Căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi carnea şi usturoiul pisat şi laşi să fiarbă la foc potrivit aproximativ 30 de minute.

3.    Când a scăzut, adaugi ciupercile bine scurse şi tăiate, roşiile cu sos cu tot şi condimentezi cu sare şi piper.

4.     Scurgi bine pastele, le serveşti cu sosul de carne şi ciuperci şi garniseşti cu frunzuliţe de busuioc.

Sursa: Click

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*