Ultimele stiri

Spărgători de locuințe, prinși de polițiștii timișoreni

arest

Doi tineri de 26 şi 36 de ani, bănuiţi de comiterea a cinci furturi din locuinţe pe raza municipiului Timişoara, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Prejudiciul cauzat este estimat la 5.000 de euro.

Astfel, miercuri, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au identificat doi tineri de 36 şi 26 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe. În fapt, în perioada aprilie 2012 – august 2014, cei doi ar fi pătruns, prin efracţie, în cinci imobile situate pe raza municipiului Timişoara, iar din interior ar fi sustras electronice şi electrocasnice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

Faţă de aceştia s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale  a celor doi şi recuperării prejudiciului cauzat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*