Ultimele stiri

Spărgători de locuințe, reținuți de polițiștii timișoreni

arest

Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au depistat două persoane la scurt timp după comiterea unui furt dintr-o locuinţă. S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore  bănuiţilor, aceştia fiind introduşi în Arestul I.P.J. Timiş.

Astfel, în noaptea de 29 spre 30 noiembrie, în jurul orei 04.30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au interceptat, pe o stradă din municipiu, doi bărbaţi de 38 şi 25 de ani, din Timişoara, ce aveau asupra lor bagaje voluminoase. În urma controlului, s-a stabilit că cei doi aveau în bagaje mai multe aparate electronice şi articole vestimentare a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale care au stabilit că  bunurile ar fi fost sustrase, în cursul aceleiaşi nopţi, dintr-o locuinţă situată pe raza municipiului şi dintr-o rulotă care era parcată. Prejudiciul cauzat este estimat la 8500 de lei, fiind recuperată o mare parte dintre bunuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a celor doi.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*