Ultimele stiri

Specialişti din domeniul apei, din România şi Germania, îşi dau întâlnire la Timişoara. Ce eveniment are loc

apa

La Timişoara are loc cea de-a patru ediţie a Conferinţei Internaţionale Eco-Impus. De această dată, acţiunea care are loc în perioada 1-2 octombrie, în perimetrul Staţiei de Epurare Stan Vidrighin din oraş, are ca temă „Proiecte de infrastructură mare”.

Conferința va reuni specialişti din cadrul operatorilor de servicii publice, reprezentanți ai companiilor de prestigiu, furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, nume sonore din mediul universitar şi institute de cercetare. Domeniile principale cărora Eco-Impuls se adresează sunt serviciile de apă-canal şi deşeuri.

Eco-Impuls este un forum de discuții științifice susținute de specialiști din domeniul apei, din România și Germania. La Eco-Impuls 2015 și-au anunțat deja participarea peste 20 de lectori germani din zona serviciilor publice muncheneze.

În premieră, în cadrul ediției cu numărul patru a Conferinței Eco-Impuls, se va desfășura Concursul Profesional “Stan Vidrighin”, dedicat instalatorilor. La competiție pot participa atât reprezentanţi ai operatorilor regionali cât şi ai companiilor de specialitate din ţară şi din străinătate. Competiția va avea loc în prima zi, pe 1 octombrie, începând cu ora 10, pe o platformă amenajată în cadrul staţiei de epurare Stan Vidrighin din Timişoara.

Competitorii se vor întrece în realizarea unui branşament de apă într-o conductă aflată sub presiune. Echipa care realizează branşamentul în cel mai scurt timp va fi declarată câştigătoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*