Ultimele stiri

Spectacol aviatic în Banat, la sfârşitul acestei luni. Unde are loc

Spectacol aviatic de excepţie, la sfârşitul acestei luni, în Banat. Pe Aeroportul Caransebeş are loc cea de-a V-a ediţia a Mitingului Aviatic, în data de 26 septembrie. Evenimentul este organizat de Primăria Caransebeş şi Aeroclubul României, care le-au pregătit mai multe surprize participanţilor.

Astfel, spectatorii pot urmări în acţiune avioane de acrobaţie Extra300, ai căror piloţi fac parte din lotul naţional de acrobaţie al României. De asemenea, la eveniment va fi prezent şi lotul naţional de paraşutişti, care va efectua salturi acrobatice de la înălţime.

„Am primit confirmarea de la directorul general al Aeroclubului României, George Rotaru, ca în 26 septembrie să aibă loc la Caransebeș un show aerian de excepție. Apoi inspectorul-șef al Inspectoratului General de Aviație, generalul Ion Cristinel, ne-a confirmat că IGA va veni cu tehnică militară pentru a putea fi prezentată în cadrul acestui miting. Sperăm să fie un eveniment frumos, să ne ajute vremea și toți cei care iubesc zborul și aviația să fie într-un număr cât mai mare pe Aeroportul din Caransebeș la finele lunii septembrie”, a precizat primarul Marcel Vela.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*