Ultimele stiri

Spectacol în premieră la Teatrul Thespis din Timișoara

teatrul thespis

Teatrul Thespis al Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara prezintă o nouă premieră: „Camino Real”, după piesa dramaturgului american Tennessee Williams. O piesă despre care un cronicar al New York Times spunea că ar fi cea mai bună piesă a lui T. Williams, „o piesă smulsă din sufletul omului”. Un hotel dărăpănat, în mijlocul unei pieţe prăfuite, într-un orăşel american de la capătul lumii, populat cu vorbitori de spaniolă şi cu personaje alegorice.

Un orăşel în mijlocul deşertului din care se poate scăpa doar cu avionul. Un loc de întâlnire al unor suflete pierdute, care se confruntă cu tentaţii şi dezgust, suferinţă şi dragoste. În variantele americane ale piesei au jucat, printre alţii, şi Al Pacino sau Ethan Hawke.

În spectacolul Thespis îi regăsim pe: Bogdan Racz, Ionel Mărginean, Moni Karman, Ana Macrina Codrea, Diana Velescu şi Alex Daniel. Un spectacol desfăşurat sub motto-ul: „Pe Camino Real trebuie sa ai simt practic!”. Avanpremiera vineri, de la ora 20, iar premiera sâmbătă, de la ora 19, la Casa Studenţilor, studio 202 „Diogene Bihoi”. Camino Real există cu adevărat, făcând parte din experienţa din tinereţe a lui T. Williams.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*