Ultimele stiri

Spectacol INCENDIAR la o aruncătură de băţ de Timişoara. Pepe, Oana Radu şi Adda concertează la Festivalul Verii, la Sânnicolau Mare

festivalul verii sannicolau mare

Timişorenii sunt aşteptaţi la o nouă petrecere, în acest sfârşit de săptămână. De data aceasta, Primăria Sânnicolau Mare a pregătit un spectacol incendiar în cadrul Festivalului Verii.

Evenimentul are loc în perioada 18 – 19 iulie, iar reprezentanţii municipalităţii vă invită la o serie de concerte cu intrare gratuită, sâmbătă într-o seară dedicată tineretului, iar duminică înt-un eveniment special pentru iubitorii de folclor.

„Așadar, în 18 iulie, de la ora 20:00, pe scena Teatrului de vară vor urca Adda, Maxim, Oana Radu, Gipsy Casual şi Pepe, iar în 19 iulie, începând cu ora 21:00 vom avea plăcerea să le ascultăm pe binecunoscutele soliste Liliana Magiaru împreună cu formaţia şi pe Carmen Popovici Dumbravă. Tot duminică, începând cu ora 17.30 vor evolua în fața publicului renumite formaţii de tamburaşi din Pancevo, Novi Sad, Kikinda, Starcevo, alături de formaţii locale din Timişoara, Diniaş, Sânmartinul Sârbesc, Cenad şi Belobreşca”, transmite Primăria Sânnicolau Mare pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*