Ultimele stiri

Spectacolul „Cântece de Război şi pace”, în premieră la Casa Artelor din Timişoara

Emil Kindlein propune un spectacol concept în care se împletesc muzica, poezia şi elemetele teatrale. Premiera va avea loc miercuri 26 februarie de la ora 19.00 în Sala Studio a Casei Artelor sub genericul „Cântece de război şi pace”.

Spectacolul este structurat în jurul poeziilor lui Ion Minulescu, Nichita Stănescu, Al. Macedonski, Mihai Eminescu, dar şi a unor poeţi contemporani ca Eugen Adrian Filip sau pe texte de Emil Kindlein. Scena studio a Casei Artelor, decorul minimal, mişcarea scenică şi cuvântul rostit sunt elemente ce construiesc acest spectacol.

„Sala Studio a Casei Artelor este spaţiul pe care îl căutam de multă vreme. Aici am putut aduce la viaţă un vis mai vechi de a pune în scenă muzica, poezia şi teatrul. Am organizat până acum mai multe evenimente-spectacol dar acest joc regizoral întru-un cadru teatral îmi aduce mare satisfacţie”, spune Emil Kindlein.

Evenimentul este oragnizat de Ambulanţa Culturală în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş. Biletul de intrare costă 10 lei, iar locurile sunt limitate. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0740.832.866.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*