Ultimele stiri

SPECTACULOS Iulius Mall se extinde la Timișoara. Cât de grandios este proiectul FOTO

Vești bune pentru iubitorii de cumpărături, și nu numai, din vestul țării. Deschiderea unui nou mall la Timișoara, în Calea Șagului, i-a determinat pe reprezentanții Iulius Mall să extindă complexul comercial.

În acest sens, recent, s-a cerut Consiliului Local Timișoara aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Zonă mixtă – comerț, servicii, birouri – Open Ville”, despre care se va discuta în următorul plen al Consiliului Local Timișoara, care va avea loc mâine.

„Noul proiect va schimba orașul Timișoara, va genera un stil de viață european. Se propune realizarea unei vaste zone publice cu piațete și spații verzi situate în zona centrală a noului ansamblu. Proiectul mixt OpenVille va conecta centrul istoric al Timișoarei cu cel mai mare mall regional, Iulius Mall Timișoara, prin realizarea unei străzi comerciale”, transmit reprezentanții Iulius Mall.

Dacă Iulius Mall Timișoara va fi extins, acesta va avea săli de congrese, grădini suspendate, acoperișuri verzi, cinema în parc, patinoar, numeroase cafenele și restaurante, și nu numai.

OpenVille ar urma să fie finalizat până în anul 2017 și va fi realizat pe parcarea dinspre Praktiker, dar și pe terenul alăturat. Dezvoltatorii vor să creeze și 2.000 de noi locuri de parcare, dar și cel mai mare parc din vestul țării în OpenVille.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*