Ultimele stiri

SPECTACULOS Lord of The Dance revine la Timişoara cu un nou show de excepţie. Când are loc evenimentul

lord of the dance

Lord of The Dance, cel mai apreciat spectacol de dans din lume, revine la Timişoara cu o nouă şi impresionantă reprezentaţie. Este vorba despre „Dangerous Games”, cu care Michael Flatley vine în faţa publicului internaţional, o producţie care este rezultatul unei munci de peste două decenii a inegalabilului dansator. Vorbim de o reprezentaţie în care coregrafia, efectele vizuale şi luminile vor introduce publicul într-o lume mitică şi captivantă.

Pentru noul show au fost păstrate câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Pe lângă zecile de campioni la dans care vor fi prezenți pe scena de la Timișoara, cântăreața Nadine Coyle va juca rolul zeiței Erin și îi va încânta pe cei prezenți la eveniment. Deci, „Dangerous Games” se anunță a fi spectacolul toamnei în România. Un show unic prin intermediul căruia cei prezenți vor avea posibilitatea, pentru câteva ore, să fie introduși în mitica atmosferă irlandeză.

Evenimentul are loc duminică, 11 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Olimpia. Intrarea se va putea face începând cu ora 19.00, preţul biletelor variază între 100 şi 350 lei. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de la standul „Lord of the Dance” din Iulius Mall (în faţa la Auchan) sau online pe: www.bilete.ro /www.eventim.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*