Ultimele stiri

Spitalele și ceilalți furnizori de servicii medicale din județul Timiș nu mai au voie să solicite COPLATA

cjas timis

Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş a făcut o serie de demersuri în vederea susţinerii gratuităţii serviciilor medicale pentru persoanele asigurate.

„Prin demersurile noastre înaintate Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate Timiş, am dorit ca toate persoanele asigurate să beneficieze, conform legii,  de asistenţă medicala gratuită, fără a mai suporta din buzunarul propriu contravaloarea unor servicii medicale, un exemplu în acest sens fiind  investigaţiile de imagistică”, a declarat preşedintele CJAS Timiş, Victor Dumitraşcu.

Astfel, ca urmare a demersurilor făcute de CJAS Timiş, coplata nu mai este prevăzută în noile reglementări, respectiv contractul cadru şi normele metodologice de aplicare a contractului pentru anul în curs.

CJAS Timiş face un apel către toţi furnizorii aflaţi în relaţie contractuală cu instituţia,  să nu mai solicite coplata pentru unele servicii medicale persoanelor asigurate, care se prezintă cu bilet de trimitere,  altfel riscă rezilierea contractului cu  Casa de Asigurări de Sănătate Timiş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*