Ultimele stiri

Spitalul CFR din Timișoara va fi preluat de Consiliul Județean Timiș

spitalul cfr timisoara

Spitalul CFR din Timișoara trece în subordinea Consiliului Județean Timiș. Zeci de minute s-au purtat discuții contradictorii pe tema preluării Spitalului CFR de CJT.

”Spitalul CFR este într-o stare deplorabilă. Trebuie investit acolo. Propun amânarea punctului de pe ordinea de zi. Nu vom putea face față financiar. Cred ca ar trebui sa avem o mai mare cumpătare când facem astfel de treceri. De ce punem carul înainte boilor? Ar trebui să știm că înainte ne fixăm niște obiective, planificăm și apoi executăm. Am cerut și cer în continuare un plan de management”, a spus Marian Vasile.

Titu Bojin, președintele CJT, a atras atenția că dacă Spitalul CFR nu va fi preluat de CJT, spitalul se va închide. Motivul este legat de insuficiența fondurilor, dar și de plecarea personalului medical.

”Sunt oameni de specialitate care pot să ne spună dacă, în condițiile preluării, cei care sunt specialiști îl pot pune în funcțiune și să îl eficientizeze. Dacă noi nu vrem să îl preluăm, se va închide pentru că nu au banii necesari. Am discutat cu cei de la spitalul CFR, le pleacă oamenii pe capete și nu mai au posibilitatea să îl întrețină. Spitalul are și datorii. Am fost rugați să ne exprimăm acordul sau nu. Sigur că prin hotărâre de guvern se va zice dacă vine clădirea la Timiș sau la Turnu Severin”, a spus Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*