Ultimele stiri

Spitalul Județean rămâne cu banii obținuți din chirii

În cadrul ședinței de astăzi de la Consiliul Județean Timiș s-a discutat despre aprobarea  închirierii unor spaţii din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara.

Chiria încasată de Spitalul Județean ar fi trebuit să se distribuie în mod normal în felul următor: 50% ar fi trebuit să revină Spitalului, iar cealaltă jumătate Consiliului Județean. În ședință, s-a propus ca jumătatea de bani, care ar fi trebuit să revină Consiliului Județean, să rămână Spitalului.

Spațiile propuse pentru închiriere de Spitalul Județean sunt legate de un hol ambulatoriu integrat, un hol principal, un hol al biroului de internări, un hol central și un subsol al Clinicii de Ortopedie Traumatologie.

Spațiile sunt destinate comercializării de produse alimentare, de produse de papetărie, cărți de specialitate medicală, xerox, unitate bancară, comercializarea de produse de patiserie, dar și comercializarea de dispozitive tehnico-medicale.

Consilierul Marin Popescu a propus ca toți banii din chirii să rămână Spitalului Județean: „Nu aş vrea să cădem în aceeaşi capcană în care au picat unităţile de învăţământ. În Timișoara, toate unităţile de învățământ dau către Primăria Timişoara toţi banii de chirie. Aș vrea să propun ca toți banii care sunt obținuți din chirii să rămână la nivel spitalicesc.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*