Ultimele stiri

Sport și eveniment caritabil, pe Dan Păltinișanu! Timișoara 89ers joacă finala Campionatului Național de Fotbal American

Meci mare, duminică, pe Dan Păltinișanu! Echipa de fotbal american Timişoara 89ers joacă finala Campionatului Național împotriva sportivilor de la Bucharest Rebels. Evenimentul construit în jurul partidei se anunță a fi unul plin de surprize pentru timișoreni, iar intrarea se va face în baza unor donații pentru susținerea Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”.

Timișorenii care vor să-i susțină pe bănățeni sunt așteptați duminică, 6 iulie 2014, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”, începând cu ora 19. Chiar dacă fotbalul american nu este un sport tocmai cunoscut publicului din România, meciul din weekend reprezintă totuși un eveniment, pentru că nu se întâmplă în fiecare zi ca o echipă din Timișoara să dispute un titlu național, iar echipa de pe Bega are „antecedente” în acest sens. După ce în 2013 timișorenii au jucat finala, nereușind să se impună, acum  Timişoara 89ers are, din nou, șanse reale de a deveni campioana României.

“Suntem foarte încrezători în șansele noastre pentru meciul de duminică. Ne-am antrenat tot anul, tocmai pentru a nu mai repeta greșală de anul trecut.”, spune  Paul Ruja, offensive tackle la Timișoara 89ers

În plus, suporterii vor avea parte și de un eveniment inedit! Filarmonica Banatul a pregătit un recital în deschidere, iar în pauza meciului se va desfășura un concert surpriză. De asemenea, atmosfera de pe parcursul partidei va fi întreţinută de Matrix Dance Group Timişoara.

Intrarea se va face în baza unor donaţii, iar toate fondurile strânse cu această ocazie se vor îndrepta către Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” Timişoara.

“Sper să vină cât mai mulți timișoreni să facă cunoștință cu acest sport, sunt convins că le va face plăcere. De asemenea, îi așteptăm la fel de mult și pentru susținerea Spitalului de Copii Louis Țurcanu”, a mai adăugat Paul Ruja.

Evenimentul este susținut și de aleșii locali:

„Îi rugăm să se alăture echipei noastre, este o ocazie unică în care o echipă din Timișoara dispută titlul național chiar dacă sportul nu este foarte popular la noi în țară. Băieții aceștia sunt totuși niște deschizători de drumuri, ei se luptă cu necunoașterea și anumite prejudecăți și încercă să promoveze și alte valori” ,le-a transmis consilierul local Ștefan Sandu, timișorenilor .

Sursa Foto: Facebook

1 Commentariu pe Sport și eveniment caritabil, pe Dan Păltinișanu! Timișoara 89ers joacă finala Campionatului Național de Fotbal American

  1. Hai Timisoara!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*