Ultimele stiri

Sportul timișorean, o prioritate! Robu vrea stadion cu 5.000 de locuri la CFR

Primarul Nicolae Robu visează la modernizare și pe plan sportiv, la Timișoara. În anul 2015 edilul vrea să ridice în zona Campusului Sportiv CFR un nou stadion cu 5.000 de locuri. Investiția ar urma să fie suportată din bani de la bugetul local.

Astfel, pe lista marilor priorități pe anul 2015 a primarului Nicolae Robu se numără și realizarea unui stadion cu capacitate de 5.000 de locuri în zona CFR. Ideea edilului nu este una lipsită de impedimente, totuși. Pentru că nu a reușit să ajungă la un consens cu CFR, municipalitatea a găsit această nouă soluție: lângă vechiul stadion CFR, va răsări unul mai mare și mai impunător. Robu motivează această decizie spunând că în zonă este suficient spațiu pentru ambele stadioane.

Investiția ar urma să fie făcută de la bugetul local și nu este singura pe care municipalitatea timișoreană o are în plan pentru dezvoltarea sportului bănățean. Pe lista investițiilor pe care primarul le visează pe bani de la bugetul local pe 2015, buget care nu este aprobat încă, se mai găsec și realizarea a 20 terenuri multivalente pentru minifotbal, baschet și handbal, dar și execuția unui bazin de înot semiolimpic.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*