Ultimele stiri

Spre ce destinații exotice pot zbura timișorenii în această vară

costa brava

Locuitorii din vestul țării care doresc să-și petreacă vacanțele de vară în cele mai exotice locuri din Spania, Costa Brava, Grecia sau Turcia pot ajunge în aceste destinații cu avionul. Și asta pentru că, începând de săptămâna viitoare, zborurile programate de agenţiile de turism vor decola spre destinaţiile preferate ale timişorenilor.

Zborurile de vacanţă anunţate de agenţiile de turism încep peste doar o săptămână, în 2 iunie fiind programată prima cursă spre Zakynthos. La aceasta se vor adăuga începând cu luna iunie şi alte destinaţii: insulele greceşti Creta şi Skyathos, dar şi o destinaţie devenită deja clasică pe timpul verii, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara – Antalya. Alături de acestea, agenţiile de turism oferă transport cu avionul şi pentru vacanţele în Spania, în Costa Brava şi Maresme.

“Ne bucurăm să vedem că şi în această vară operatorii de turism au adăugat noi destinaţii de vacanţă. Noi ne dorim ca în fiecare sezon oferta să fie cât mai variată, astfel încât locuitorii din regiunea de vest a ţării să plece în vacanţă cu avionul de la Timişoara”, a declarat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara “Traian Vuia”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*