Ultimele stiri

Sprijin din Germania pentru timișenii săraci și animalele de pe stradă FOTO

oameni fara adapost

În luna cadourilor, reprezentanții asociației germane Gnadenhof Emmeringen au venit la Timișoara cu 4,5 tone de donații pentru persoane nevoiașe și animale aflate în dificultate. Sacii de hrană pentru animale, alături de haine și produse necesare oamenilor fără posibilități au umplut un întreg microbuz și o remorcă, fiind rezultatul unei campanii de strângere de donații care a durat cinci săptămâni. 

Odată ajunse în Timișoara, donațiile au fost preluate, depozitate, sortate și împărțite de către asociațiile Pet Hope și Pieces of Heaven. Prin urmare, hainele și produsele pentru oameni au ajuns la mai multe case de copii și azile de noapte pentru persoanele fără adăpost, iar hrana și produsele pentru câini și pisici au fost distribuite către 15 voluntari în protecția animalelor, care îngrijesc zeci de suflete salvate de pe stradă. 

Ultimele donații pentru copii vor fi împărțite de Asociația Pieces of Heaven, aproape de Crăciun la familiile sărace care altfel nu și-ar fi permis un cadou pentru micuții care îl așteaptă pe Moșul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*