Ultimele stiri

Sprijin din partea Mitropoliei Banatului pentru renovarea unui salon de la Spitalul Județean Timișoara. Câți bani a donat

clinica de chirurgie vasculara

Reprezentanții Mitropoliei Banatului au fost impresionați de suferințele prin care sunt nevoiți să treacă bolnavii cu probleme vasculare grave, care sunt operați la Timișoara în încercarea medicilor de a le salva picioarele de la amputare. În acest sens, preoții au donat 10.000 de euro pentru renovarea unuia din cele zece saloane ale singurei secții de Chirurgie Vasculară din vestul țării.

Astăzi, la finalizarea lucrărilor, Paisie Lugojanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Timișoara, a sfințit salonul renovat. “Nu este singurul loc în care Arhiepiscopia Timișoarei s-a implicat. Am sprijinit și Secția de Onco-hematologie a Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”, iar două parohii din Mehala și Iosefin au sprijin amenajarea a două saloane de la secții diferite din Spitalul Județean Timișoara. Aici, domnul Mihai Ionac ne-a solicitat sprijinul, am înțeles nevoile și mai apoi am văzut și multitudinea cazurilor și pacienților care au nevoie de intervenție de specialitate și de aparatură care să faciliteze intervenția medicilor”, a spus Paisie Lugojanul, astăzi.

Alte trei saloane de la Clinica de Chirurgie Vasculată din cadrul Spitalului Județean Timișoara vor fi modernizate până la sfârșitul lunii mai, cu sprijin financiar de la Consiliul Județean Timiș. Însă au mai rămas patru saloane care arată jalnic pentru care medicii încă nu au găsit încă finanțare pentru a le putea reabilita.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*