Ultimele stiri

Sprijin neașteptat din partea unei firme de pază pentru timișorencele bătute de soți

violenta domestica

Statisticile arată că în România o femeie este lovită la fiecare 30 de secunde, iar la fiecare două zile o femeie moare în urma bătăilor primite. Sunt cifre alarmante ascunse în statistici, probleme reale cu care se confruntă româncele, și femeile din toată lumea, indiferent de pătura socială, de mediul în care trăiesc sau de situația financiară. Sunt vieți traumatizate atât fizic, cât și psihologic. De cele mai multe ori sunt povești ascunse între patru pereți, știute de prietena cea mai bună și simțite de copii, martorii neputinței mamei, a celei care le-a dat viață.

O firmă de pază le sare, însă, în ajutor acestor femei neputincioase care doresc să-și schimbe viața. În acest sens, începând cu data de 19 mai, această companie oferă servicii de monitorizare și intervenție gratuit femeilor abuzate, victime ale violenței domestice.

Campania intitulată “Alege viața fără violență” are ca scop susținerea femeilor care se confruntă zilnic cu abuzul venit din partea partenerului de viață. Campania se adresează femeilor din orașele: București, Ploiești, Câmpina, Deva, Timișoara, Galați, Brăila, Bistrița.

Toate informațiile necesare femeilor care vor să beneficieze de acest serviciu se găsesc pe site-ul companiei: http://www.bgs.ro/securitate/viata-fara-violenta/.

1 Commentariu pe Sprijin neașteptat din partea unei firme de pază pentru timișorencele bătute de soți

  1. Un gest demn de toata admiratia, bravo !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*