Ultimele stiri

Ştampile false pentru intrarea şi ieşirea din Grecia

politia de frontiera

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean albanez care avea aplicate în paşaport două stampile de intrare, respectiv ieşire din Grecia false.

Azi noapte, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa s-a prezentat pentru a intra în ţară, Marjus C., în vârstă de 37 de ani. Acesta s-a legitimat la controlul de frontieră cu un paşaport albanez.

La controlul specific, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la două ştampile de intrare, respectiv de ieşire din Grecia. Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare şi după ce s-a luat legătura cu autorităţile greceşti s-a stabilit faptul că aceştia au refuzat intrarea pe teritoriul statului grecesc şi nu au aplicat nicio ştampilă în paşaport, rezultând că cele două ştampile sunt false.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. În baza Acordului din 18 septembrie 2007  între Comunitatea Europeană si Republica Serbia privind “Readmisia persoanelor aflate în situaţia de şedere ilegală”, s-au întocmit formalităţile pentru readmisia susnumitului pe teritoriul Serbiei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*