Ultimele stiri

START pentru plata taxelor și impozitelor la Timișoara

Persoanele fizice și juridice pot să își achite taxele și impozitele către bugetul local! Începând de astăzi, si până la sfârșitul lunii martie contribuabilii ce își achită taxele pentru anul în curs vor avea parte și de o reducere. Practic, ei vor plăti cu 10% mai puțin, dacă vor plăti integral taxele pe 2015.

Atenție, însă, căci penalitățile pentru cei care nu își achită dările pentru primul trimestru până la finele lunii martie, sunt unele mari. Mai exact, întârziații vor plăti o penalitate de 2% pe fiecare zi de întârziere de la finalul trimestrului.

Vestea bună e că valoarea taxelor locale și a impozitelor a rămas neschimbată față de anul precedent. În acest context, primarul Nicolae Robu declara în urmă cu ceva timp că aceste taxe nici nu vor crește, dacă reglementările legale la nivel național nu o vor cere.

La sediul Direcției Fiscale a Primăriei, impozitele se pot achita de luni până vineri, de la ora 8.30 până la ora 16.00, cu excepția zilei de marți, când casieriile sunt deschise până la ora 18.00. În plus, timișorenii nu sunt obligați să mai facă coadă la ghișee pentru că, plata taxelor și impozitelor se poate face și la oficiile poștale, dar și on-line.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*