Ultimele stiri

Steaua lui Lenin din centrul Moscovei vopsită în culorile Ucrainei

Persoana care în decursul nopții de 19 spre 20 august a reușit să vopsească în culorile drapelului ucrainean steaua amplasată pe una dintre cele mai impunătoare clădiri din Moscova, a fost filmată sărind cu parașuta din vârful aceleiași clădiri. Secvența a fost surprinsă de un moscovit, scrie lifenews.ru, citată de deschide.md.

În dimineața acestei zile poliția a reținut patru alpiniști care sunt suspectați că ar fi implicați în organizarea acțiunii.

În noaptea de 19 spre 20 august, persoane necunoscute au reușit să vopsească în culorile drapelului ucrainean steaua amplasată pe una dintre cele mai impunătoare clădiri din Moscova. În plus, deasupra stelei staliniste a fost ridicat drapelul Ucrainei, transmite censor.net.ua.

La nivelul stelei, clădirea are înălțimea de 176 de metri. Încă nu este clar cum au reușit organizatorii acțiunii să intre în imobil și să acționeze – imobilul este considerat unul de elită, aici locuind personalități publice de prim rang și numeroși oameni de afaceri, informează nasul.tv.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*