Ultimele stiri

Ştefan Bănică Jr. concertează la Timişoara în această toamnă. Ce melodie a lansat VIDEO

stefan banica jr

Ştefan Bănică Jr. a lansat un nou single, dar şi un videoclip proaspăt – „Gură, taci!”. Acesta reprezintă, de fapt, o primă piesă dintr-un proiect mai mare pe care îndrăgitul artist îl pregăteşte.

“Totul a pornit de la o glumă pe care o făceam cu un amic de-al meu şi ziceam: dacă m-aş porni eu să spun ce ştiu …, dar mai bine: gură, taci! De la o joacă a devenit un cântec în toată regula. Tu îi vorbeşti inimii, îi spui ce simţi, dar mintea îţi ordona “gură, taci!”, lucru care ni se întâmplă tuturor în viaţă de zi cu zi. “Gură, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm şi energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toţi. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor mei din teatru, film, muzică, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper să va placă noul meu cântec! Dacă nu, “gură, taci!”, a spus Ştefan Bănică.

După lansarea noului single, Ştefan Bănică Jr. s-a decis să plece şi într-un turneu naţional cu acelaşi nume, care va cuprinde opt oraşe, printre care şi Timişoara. Astfel, timişorenii îl vor putea asculta live pe artist în data de 11 noiembrie, la Filarmonica Banatul, de la ora 19.30. Biletele au fost puse deja în vânzare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*