Ultimele stiri

Ștefan Drăgulescu s-a întors în PNŢCD: centrul politic de dreapta este „praf şi pulbere”

Doctorul Ştefan Drăgulescu s-a întors în PNŢCD şi a luat cuvântul, astăzi, pentru a vorbi despre situaţia politică din prezent.

Acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că politica de dreapta din România este una care lasă de dorit, iar, în opinia acestuia, forţele de dreapta ar trebui să se unească împotriva centrului de stânga. După părerea lui, politicienii ar trebui să renunţe la „orgolii”, având în vedere că „centrul de dreapta este praf şi pulbere”.

„Cei de dreapta ar trebui să treacă peste orgolii şi cei de dreapta, ca membrii ai UE, ar trebui să ne unim. Există riscul să câştige centrul stânga”, a afirmat acesta.

Ştefan Drăgulescu a vorbit şi despre modul în care a ajuns să se reîntoarcă în PNŢCD. Deşi acesta a fost exclus din partid şi a activat şi în cadrul PDL,  Ştefan Drăgulescu a declarat că şi-a dorit să se întoarcă. Mai mult, atunci când s-a întâlnit, din întâmplare, în avion, cu liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, acesta s-a hotărât să revină în partid.

„M-am întâlnit în avion cu dânsul şi am avut ocazia să discut o perioadă mai lungă de timp cu dânsul. (…)Nu îl cunosc foarte bine, dar urmăresc prestaţia pe sticlă a politicienilor şi este un om corect”, a spus Ştefan Drăgulescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*