Ultimele stiri

Ștefan Hrușcă colindă timișorenii

stefan hrusca

Ștefan Hrușcă revine la Timișoara. Odată cu sărbătorile de iarnă, Ștefan Hrușcă , și-a reînceput turneul național de colinde. Astfel că, joi,18 octombrie va fi prezent în Timișoara de la ora 20:30 la Opera Romana.

Turneul Național se desfășoara în 20 de orașe iar în acest fel „Dascalul de colinde” va readuce magia sarbatorilor în inimile românilor.

Florile DalbeTrei PăstoriAfară Ninge LiniștitLinu-i LinSfântă-i Sara de Crăciun dar și Ruga Pentru Părinți vor fi unele dintre colindele cu care Ștefan Hrușcă își va încânta publicul.

Pentru români, turneul din această iarna este o invitație la prețuirea valorilor și tradițiilor autentice. „Mergeți și colindați neamurile… măcar părinții. Este cel mai frumos obicei românesc creștinesc” îi îndeamnă de fiecare dată Ștefan Hrușca pe cei ce vin la concertele sale…

Ștefan Hrușcă (n. 8 decembrie 1957, Ieud, Maramureș) este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclu Flacăra, până în 1984 a susținut peste 1000 de spetacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a Operei Naționale sau de pe site-ul www. biletoo.ro, iar prețul variază între 60 și 100 de lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*