Ultimele stiri

Ştefan Lungu, audiat la DNA: Sigur va fi o confruntare cu Elena Udrea

Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost audiat la DNA, miercuri, el declarând că sigur va fi o confruntare cu Udrea, aşa cum ar fi cerut avocaţii acesteia.

Fostul consilier al Elenei Udrea nu a dorit să precizeze ce noi declaraţii a făcut în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în dosarul „Gala Bute”.

Întrebat, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, când va fi confruntarea cu Elena Udrea, aşa cum au cerut avocaţii acesteia, Ştefan Lungu a spus că, în opinia sa, acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat.

La scurt timp după ce Ştefan Lungu a plecat de la DNA, în sediul instituţiei a intrat Felix Tătaru, consultant în campaniile electorale ale lui Klaus Iohannis şi Traian Băsescu.

Întrebat, la intrarea în sediul DNA, dacă va da declaraţii în dosarul „Gala Bute”, Felix Tătaru a spus că a primit un mesaj în care era anunţat să se prezinte pentru a fi audiat ca martor.

Felix Tătaru a spus că îl cunoaşte pe Tudor Breazu, dar a precizat că niciodată nu a primt vreun ban şi nu a intermediat vreo dare de bani. El a arătat că se va lămuri despre ce este vorba după ce va discuta cu procurorii. Mai multe detalii AICI .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*