Ultimele stiri

Ştefan Sandu dezamăgit de moartea iepuraşilor din Piaţa Victoriei. Ce mesaj le-a transmis celor din Primărie

Consilierul Local PDL, Ştefan Sandu, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modul în care Primăria Timişoara s-a ocupat de îngrijirea iepuraşilor din ţarcul Târgului de Paşti, din Piaţa Victoriei. Ştefan Sandu s-a folosit de site-ul de socializare Facebook pentru a le transmite un mesaj oficialilor Primăriei.

În opinia consilierului, cei din Primărie nu ar trebui să mai insiste să mai pună ţarcuri cu iepuraşi în oraş, având în vedere că nu ştiu cum să aibă grijă de ei.

„Ce vină au avut sărmanii pui de iepuri să pice pe mâna organizatorilor din Primăria Timişoara? De ce în fiecare an trebuie ca, în preajma Sărbătorilor de Paști, să ne întristăm cu ştiri ce ne anunţă că au mai murit nişte iepuraşi aduşi să încânte timişorenii? Fraţilor, dacă nu sunteţi în stare să le acordaţi asistenţă şi condiţiile pentru a supravieţui câteva zile, lăsaţi-o balta! NU mai insistaţi! Citiţi câteva cărţi, puneţi nişte întrebări pe la alţii mai învăţaţi, şi când sunteţi convinşi că ştiţi ce şi cum trebuie făcut, dar convinşi bine, ATUNCI mai încercaţi o data!”, a scris Ştefan Sandu pe pagina sa de Facebook.

Vă reamintim că, ieri, a fost confirmat faptul că patru iepuraşi din ţarcul Târgului de Paşti din Piaţa Victoriei, au fost găsiţi morţi. Se bănuieşte că frigul şi ploaia au dus la moartea animalelor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*