Ultimele stiri

Știre de ultimă oră: Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL. UPDATE: „Am vorbit cu Antonescu pentru continuarea USL, răspunsul a fost negativ”

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a demisionat în urmă cu puțin timp din PNL. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al partidului, Cristina Pocora.

După ce a votat împotriva ruperii USL, considerând-o o decizie pripită, Călin Popescu Tăriceanu şi-a înregistrat demisia din PNL la organizaţia Sector 1, din care făcea parte. Se pare că fostul prim-ministru avea o altă atitudine față de majoritatea partidului, așa că a ales să urmeze un alt drum.

Chiar dacă a plecat din PNL, Tăriceanu a declarat astăzi că îi va cere premierului Victor Ponta „să își țină toate angajamente luate în USL față de PNL, respectiv menținerea tuturor pozițiilor în structurile centrale și locale, listele comune la Parlamentul European și susținerea unui candidat liberal la Președinția României”, arată Mediafax.

UPDATE:

Fostul premier a precizat că a avut o discuţie în cursul dimineţii cu preşedintele PNL,Crin Antonescu, legat de continuarea negocierilor din USL pentru a se ajunge la un comun acord.„De dimineaţă i-am dat un telefon (preşedintelui PNL, Crin Antonescu – n.r.) în sensul celor declarate, să accepte reluarea discuţiilor cu primul ministru, în sensul continuării USL. Răspunsul său a fost unul negativ”, a spus Tăriceanu, conform Mediafax

Tăriceanu a menționat și faptul că nu a mai discutat cu liderul PNL decizia de a ieși din partid.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*