Ultimele stiri

Stoia: Până la sfârșitul anului clădirea Modex trebuie să arate civilizat

MODEX

Municipalitatea i-a pus gând rău clădirii Modex. Sub nicio circumstanță edilii orașului nu mai acceptă ca imobilul să arate în felul în care arată. Dacă de curând primarul Nicolae Robu se declara oripilat de aspectul acestei clădiri, iată că viceprimarul Traian Stoia anunță că în sfârșit se vor lua măsuri în acest sens.

Astfel, Poliția Locală va proceda la întocmirea unor somații în vederea renovării fațadei clădirii. Proprietarii acesteia vor primi un termen în care să realizeze aceste lucrări, iar dacă nu vor fi luate măsuri se va trece la amenzi. Totuși, viceprimarul Traian Stoia anunță că Poliția Locală trebuie să se grăbească, căci fațada Modexului trebuie să arate civilizat până la sfârșitul anului.

“Dacă nu fac, aceștia pot fi amendați în fiecare zi pentru că clădirea se află în zonă de protecție”, a declarat viceprimarul Traian Stoia, vineri.

O altă problemă a clădirii Modex este reprezentată de aparatele de aer condiționat pentru care proprietarii au fost deja amendați în repetate rânduri. Deși o parte din acestea au fost demontate, se pare că acestea au răsărit din nou pe clădirea din centrul orașului.

„Având vizibilitate foarte mare e important să arate bine. Există tot felul de aparate de aer condiționat, care au fost date jos și cred că au fost montate din nou”, a mai arătat Traian Stoia

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*