Ultimele stiri

Stop StudentFest Impact! Cel mai mare festival de artă și cultură studențească s-a încheiat

studentfest 2014

S-a încheiat StudentFest 2014! Aproximativ 200 de studenți din toată țara s-au strâns în ultimele două săptămâni la Timișoara pentru a participa la cel mai mare festival de artă și cultură studențească din România. Timp de 10 zile aceștia au luat parte la o serie de acțiuni culturale care au îmbinat workshop-uri, expoziții, concerte și multe alte activități. Pe lângă aceștia, în fiecare zi, sute de alte persoane s-au bucurat de activitățile din cadrul festivalului, căci acesta a fost deschis publicului larg.

Anul acesta, StudentFest s-a desfășurat sub conceptul IMPACT pentru fiecare dintre secțiunile festivalului, mesaj prin care și-a propus să evidențieze puterea pe care StudentFest o poate avea asupra tinerilor artiști, precum și asupra publicului, deopotrivă.

Pe parcursul celor zece zile, participanții au avut parte de expoziții , concerte, spectacole de teatru, ateliere de marionete, lansări de cărți, vizite la Observatorul Astronomic sau lecții de tango argentian.

Festival realizat exclusiv de voluntari, a avut următoarele secțiuni: arte plastice, benzi desenate, concerte, dans, experimentarium, film, fotografie, literatură, party, publicitate, street art, teatru.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*