Ultimele stiri

Strada Dunărea a fost reabilitată. Care au fost costurile

Strada Dunarea

Primarul Nicolae Robu a inaugurat, astăzi, o nouă stradă din Timişoara, care a avut parte de reabilitări în ultima perioadă. Strada Dunărea a beneficiat de reamenajare, aici fiind turnat un nou covor asfaltic. Pe lângă această reabilitare, primarul a declarat că, tot aici, au fost amenajate şi 21 de locuri de parcare.

„Inaugurăm astăzi o lucrare importantă de amenajare a unei străzi destul de lungi, de 1,5 km. O stradă pe care circulaţia a fost foarte proastă, iar acum s-a aşternut covor asfaltic funcţional. Au fost amenajate aici, un număr de 21 de locuri de parcare. Lucrarea a fost executată de firma de reparaţii stradale generale, iar valoarea lucrărilor a fost de 685.000 de lei, bani de la bugetul local. Încă odată, am dovedit că ne preocupă în aceeaşi măsură, zonele centrale şi zonele mai marginale ale oraşului. Mai avem încă mult de lucru, deşi, până la ora actuală, cred că am ajuns să depăşim 120, poate chiar 140 de km de covor asfaltic, în oraşul Timişoara. Avem 1100 de străzi şi va trebui să continuăm în forţă reabilitarea lor”, a afirmat primarul.

Strada Dunarea

Edilul a vorbit şi despre trotuarele din oraş care, în opinia acestuia, erau într-o stare „chiar mult mai proastă decât situaţia carosabilelor”. Acesta a promis că anul acesta trotuarele vor fi reabilitate şi a amintit că, deja, au fost reparaţi zeci de kilometri de trotuare din oraş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*