Ultimele stiri

Străzile din centrul istoric aflate în reabilitare, adevărate patinoare

Gheața a pus stăpânire pe străzile din centrul istoric la Timișoarei aflate în reabilitare, acestea transformându-se în adevărate patinoare în ultimele zile. Totuși, nimeni nu a intervenit pentru a le curăța, iar trecătorii se chinuie cu pași de pitic să nu alunece și să cadă atunci când trebuie să traverseze zona. Primăria spune că a avertizat constructorul, cel care ar trebui să se ocupe de curățarea gheții, dar până în momentul de față nu s-a făcut nimic.

Primăria Timișoara se spală pe mâini și spune că sarcina curățării zonei de gheață și zăpadă este strict a constructorului care se ocupă de reabilitarea străzilor din centrul istoric, mai exact a firmei Rompres.  Deși a fost avertizată de municipalitate încă de luni să ia măsuri, până în momentul de față centrul istoric arată la fel: un mare patinoar.

“Constructorul se ocupă de străzile respective. De curățare, întreținere, și verificarea neintrării de  mașini în zonă. Constructorul a fost avertisat de către Primăria Timișoara să ia măsuri”, a declarant Alina Pintilie, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timișoara.

Totuși, de când lucrările au fost parțial sistate din cauza vremii, constructorul nu a mai intervenit în zonă, nici măcar pentru a interzice șoferilor să parcheze pe străzile aflate în reabilitare. O deovedește faptul că pe strada Eugeniu de Savoya erau parcate marți seara zeci de mașini.

DSC_0010 DSC_0009

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*